Voedingsadvies

Voedingsadvies

Wil je vermageren, heb je last van intoleranties of allergieën of wil je je voeding aanpassen op basis van de sport die je beoefent? Healthpoint helpt je op weg naar een gezonde en gebalanceerde levensstijl. Wij geven je advies op maat en recepten met  de voeding de perfect bij jouw noden past! 

Na een eerste gesprek, weging en analyse van de lichaamssamenstelling maken we voor jou een aangepast voedingsschema op. We checken terug in op regelmatige tijdstippen om je vooruitgang te evalueren en je schema aan te passen waar nodig. 

RainDiet

Het RainPharma dieet is “100% made in Belgium” en staat voor een gezonde totaalaanpak.

Het RainPharma dieet is een efficiënt afslankprogramma dat gezonde voeding, de RainPharma voedingssupplementen en bijzondere RainPharma shakes combineert met professioneel voedingsadvies van een diëtist of erkend voedingsconsulent. Door de combinatie van een efficiënte motiverende start – omdat je in het begin vrij snel al je overtollige kilo’s kwijtspeelt – en een grondige langetermijnvisie onderscheidt het RainPharma dieet zich meteen.

Met het RainPharma dieet slank je verstandig af, zonder roofbouw te plegen op het lichaam, zonder honger te lijden, met respect voor je darmen en nieren. Met het RainPharma dieet is het niet moeilijk om je nieuwe gewicht te behouden. Het is een dieet voor de kritische consument, voor wie 3 of 30 kilo wil verliezen.

Het RainPharma dieet is niet enkel een afslankingsdieet, maar in de eerste plaats een levensfilosofie!

Het gamma van RainPharma is sinds kort ook uitgebreid met verzorgingsproducten.

Dit gaat van douchegels, lichaamsscrubs, bodylotions tot voet- en handverzorgingsproducten. Wat deze producten onderscheidt, is het feit dat ze volledig plantaardig zijn en 100% Belgisch …

Orthomoleculaire voedingssupplementen

Een jonge huid en meer energie begint bij wat er op je bord ligt, maar de meesten onder ons kunnen best wel wat extra vitamines en mineralen gebruiken.

De orthomoleculaire RainPharma voedingssupplementen zijn samengesteld met werkstoffen van de allerhoogste kwaliteit en worden moeiteloos door het lichaam opgenomen.

Start alvast met MOOD, onze 14-daagse energiekuur.