Voedingsadvies

Tanita lichaamsanalyse

Voor de lichaamsanalyse word je gewogen met een professionele Tanita body composition Analyzer.

Deze Tanita weegschaal werkt volgens de BIA methode (bio-elektrische impedantie analysator) en meet de elektrische weerstand van het lichaam aan de hand van een wisselstroom die door middel van elektroden door het lichaam wordt gevoerd. Dit duurt enkele seconden en wordt niet gevoeld. Aan de hand van de gemeten weerstand kan de exacte samenstelling van het lichaam berekend worden.

RainDiet

Het RainPharma dieet is “100% made in Belgium” en staat voor een gezonde totaalaanpak.

Het RainPharma dieet is een efficiënt afslankprogramma dat gezonde voeding, de RainPharma voedingssupplementen en bijzondere RainPharma shakes combineert met professioneel voedingsadvies van een diëtist of erkend voedingsconsulent. Door de combinatie van een efficiënte motiverende start – omdat je in het begin vrij snel al je overtollige kilo’s kwijtspeelt – en een grondige langetermijnvisie onderscheidt het RainPharma dieet zich meteen.

Met het RainPharma dieet slank je verstandig af, zonder roofbouw te plegen op het lichaam, zonder honger te lijden, met respect voor je darmen en nieren. Met het RainPharma dieet is het niet moeilijk om je nieuwe gewicht te behouden. Het is een dieet voor de kritische consument, voor wie 3 of 30 kilo wil verliezen.

Het RainPharma dieet is niet enkel een afslankingsdieet, maar in de eerste plaats een levensfilosofie! 

Het gamma van RainPharma is sinds kort ook uitgebreid met verzorgingsproducten.

Dit gaat van douchegels, lichaamsscrubs, bodylotions tot voet- en handverzorgingsproducten. Wat deze producten onderscheidt, is het feit dat ze volledig plantaardig zijn en 100% Belgisch … 

Je kan het volledige gamma ontdekken in onze webshop.

Orthomoleculaire voedingssupplementen

Een jonge huid en meer energie begint bij wat er op je bord ligt, maar de meesten onder ons kunnen best wel wat extra vitamines en mineralen gebruiken. 

De orthomoleculaire RainPharma voedingssupplementen zijn samengesteld met werkstoffen van de allerhoogste kwaliteit en worden moeiteloos door het lichaam opgenomen.

Start alvast met MOOD, onze 14-daagse energiekuur.