Small Group Fitness

Healthpoint staat voor kwalitatieve trainingen in een unieke omgeving.
Tom, Hélène en hun team begeleiden klanten op professionele wijze naar een duurzame verandering in hun leef-, eet- en bewegingspatronen.

Concept

Small group fitness is ons concept. Dat betekent sporten op afspraak in een kleine groep in een aangenaam decor. Samen werk je aan je conditie en motiveer je mekaar. We combineren de voordelen van personal coaching (persoonlijke aandacht) aan die van sporten in groep (fun en budgetvriendelijk). Zo haal je het maximum uit elke training.

We hebben een zeer divers klantenbestand. De meesten hebben een drukbezette agenda en een hoog werktempo. Bij Healthpoint maken ze even het hoofd leeg. Wij plannen een moment in hun agenda in en sturen hun trainingsprogramma zodat sport deel gaat uitmaken van hun leefpatroon.

Bij Healthpoint train je functioneel: een mix van oefeningen waarbij meerdere spieren en gewrichten gelijktijdig geactiveerd worden. Geen saaie workout dus waarbij je alleen geïsoleerde spieren traint. Elke klant streeft een specifiek doel na dat we in overleg bepalen. Dat kan onder meer zijn: gewichtsverlies, conditie opbouwen, sportspecifieke workouts, krachttraining, blessurepreventie, huid- en lichaamsverzorging. Op basis daarvan stellen we een fitnessprogramma op maat op.

Stap voor stap begeleiden we onze klanten naar hun doel. Succes verzekerd. Dat maakt hen niet alleen fysisch maar ook psychisch sterker.

Verschillende aspecten

Alle trainingen zijn op afspraak

Rugscholing

Voorkom rugpijn door verstevigende oefeningen en aangepaste beweegpatronen.

Lifestyle coaching

Krijg inzicht in jouw leefstijl en hoe je die kan optimaliseren. Stap voor stap vervang je minder effectieve keuzes door gezonde gewoontes die je fitter en veerkrachtiger maken. 

Weight management

Realiseer blijvend gewichtsverlies door de voor jou juiste balans tussen voeding, verzorging en sport.

Stressmanagement

Drukke job en nood aan ontstressen? In een trainingsessie van 60 minuten maak je je hoofd leeg en laad je de batterijen terug op. Wij zorgen voor een ontspannen sfeer en gevarieerde oefeningen. 

Sportspecifieke training

Wil je beter presteren in jouw favoriete sport, dan zorgt deze training voor ondersteuning. Resultaat: een sterker lichaam en minder blessures.

Core stability

Met een goede core stability beweeg en sport je met minder blessures. Want wat we doen is de dieperliggende buik- en rugspieren verstevigen die de ruggengraat, bekken en schouders met mekaar verbinden.

HIIT training

HIIT staat voor high intensity interval training. Korte, intens, plezierige interval training die het maximum van je lichaam vereist. De training die effectief en snel vet doet verbranden. Je bekomt de grootste resultaten en voordelen door op de limieten van je V02 MAX te trainen.