Skin Care

Gelaatsverzorgingen

Jouw huid is uniek en verdient een verzorging op maat. Naargelang jouw huidtype en - conditie krijg je een aangepaste gelaatsbehandeling. Je kunt kiezen uit verschillende behandelingen, afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en in overleg met de huidtherapeute. We gebruiken enkel producten van topkwaliteit die jouw gelaat in alle zachtheid verzorgen.

Massages

Relaxerende massages zijn geen overbodige luxe … Je kan kiezen voor een sportmassage of voor een herbalanceringsmassage.
Bij een sportmassage wordt er dieper ingewerkt op vermoeide, verzuurde en verstijfde spieren.
Als je kiest voor de herbalanceringsmassage, kies je voor totaal ontspanning. Deze massage is uiterst geschikt voor mensen die nood hebben aan een diepe ontspanning (chronische ziekten, chemotherapie, burn-out, stress, fibromyalgie, ADHD, …)

Manicure

Verzorgde handen en voeten zijn aantrekkelijk. Hélène werkt uitsluitend met de professionele producten van Morgan Taylor. Wil je liever een nagellak die langer op de nagels blijft zitten, dan kan je kiezen voor Gelish. Dit is een gellak die is duurzamer en gemakkelijker te verwijderen dan gelnagels. Bovendien brengt dit minder schade toe aan de nagelplaat.
Elke manicure wordt afgerond met een mini handmassage.

Pedicure

Je kunt bij ons ook terecht voor een medische pedicure. Dit betekent dat we eelt en likdoorns op een professionele manier, met een scalpel, verwijderen. Ook ingegroeide nagels en schimmelnagels krijgen de correcte behandeling. Indien je wenst, kan er ook nagellak of gelish aangebracht worden. Of je kan kiezen voor een uitgebreidere voetbehandeling waarbij de voeten verwend worden met een scrub, een voetmasker en een massage.
Elke pedicure wordt beëindigd met een mini voetmassage.

Epileren

Permanente ontharing
Zou je er graag voor altijd van af zijn? Dat kan! Sinds september komt er een verpleegkundige naar Healthpoint die met lightsheer al de ongewenste haartjes definitief verwijdert!

Epilaties
Deze ontharing gebeurt met was (warme en lauwe) van uitstekende kwaliteit en ideaal voor de gevoelige huid. Geschikt zowel voor haar als voor hem …

Make-up

Zowel dagmake-up als avondmake-up en bruidsmake-up. Ook organiseren we workshops waarbij je leert jezelf opmaken op een eenvoudige manier. Deze workshops kunnen ook op verplaatsing worden gegeven. De professionele producten verstevigen de broze huid en dankzij de make-up op basis van natuurlijke mineralen kan je je probleemloos opmaken.
Hélène heeft bovendien een speciale opleiding gevolgd om mensen met chemotherapie te begeleiden.