Over ons

Tom

Tom De Backer

Tom De Backer is mede-oprichter van Healthpoint. Gepassioneerd door sport en trainingen, studeerde hij lichamelijke opvoeding en schoolt hij zich voortdurend bij.

Hij verdiept zich al jaren in het complete bewegingsproces. Om zijn klanten optimaal te begeleiden specialiseerde hij zich in onder meer:

  • HIIT training
  • Bosu training
  • Flow training
  • Kettlebel training
  • Sport performance
  • Rugscholing
  • Mental coaching

Tom werkt samen met diverse kinesisten, osteopaten en sportartsen zodat zijn klanten optimaal opgevolgd worden. 

Hélène Lawaisse

Hélène Lawaisse is mede-oprichter van Healthpoint. Ze is verpleegkundige met specialisatie van Spoed- en Intensieve zorgen met een passie voor schoonheidszorgen. Zij is in 2006 afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en gespecialiseerde voetverzorgster en behaalde in 2017 na een intensieve 1-jarige opleiding het diploma van Kanker Beauty Professional. 

Naast de praktijk voor huidverbetering is Hélène ook actief in het ziekenhuis en geeft ze daar gelaatsbehandelingen aan mensen die op dat moment chemo- en/of radiotherapie krijgen.

Haar praktijk richt zich op kwaliteit waar huidverjonging en huidverbetering met resultaat, persoonlijk advies en ontspanning centraal staan. Hiervoor werkt ze met de producten van Environ en Jane Iredale. Deze producten zijn gekenmerkt door de hoge dosissen vitaminen (vitamine A E & C), anti-oxidanten, peptiden en peelings. Iedere gelaatsverzorging wordt op maat van de klant aangepast en eindigt steeds met een minerale afwerking van Jane Iredale.

Om de rust van de klanten te bewaren tijdens behandelingen, wordt enkel op afspraak gewerkt.

Hélène
Davy

Davy Vandekerckhove

Davy is de Personal Coach en hij is gepassioneerd door sport en het menselijk lichaam. Hij gaat geen enkele uitdaging uit de weg en is met ruim 30 jaar sportervaring, van voetballer tot Ironman de coach van je dromen.

Zijn motivatie voor iedere sporter is: "Herontdek jezelf, ervaar en geniet door de sport te beleven."
Ieder sport op zijn eigen manier, binnen zijn eigen mogelijkheden. Dat is juist wat het voor hem zo boeiend maakt om mensen te helpen hun doelstelling te laten bereiken.

Arne Missinne

Arne Missinne behaalde zijn master in bewegingswetenschappen en lichamelijke opvoeding waarbij hij zich specialiseerde in personal training. Zijn passie motiveert hem om jullie sportieve doelen te bereiken.

In zijn kracht- en conditietrainingen wordt er met verschillende tools (dumbbells, kettlebells, vipr’s, … ) gewerkt waarbij FUN centraal staat. Er gaat veel aandacht naar correcte houding, positieve motivatie en doelgerichte samenwerking, wat perfect past in het Healthpoint verhaal.

“Ik sta klaar om jullie personal training te geven!”

“Sweat, Smile and Repeat”

Arne